Tvättstugan

Under helgen blir uppdateringen inte på tippelitopptopp. Åker till Arjeplog! Så jag passar på att uppdaterna en snabbis nu istället. Men jag måste vara kvick. HAHAHAH, kvick.. Ska diska och packa, sen ska jag till Fridisen och döda en massa små gubbar som bor i hennes playstation. Vi ska äta semlor ♥

Förresten så kom jag på en sak igår. Jag hatar tvättstugan. Det är nästan alltid en massa bittra gamla tanter där nere. Direkt man kommer in dit känner man lukten av förakt. Dom ger mig en blick och dömer ut mig direkt, jag kan se i deras ögon att dom tror jag är värsta ligisten som ska förstöra manglaren och sedan försöka sno deras mamelucker.

"Jag skulle ha skalat av hela fingret, som en riktig man"

Skalade mig i fingret. Med potatisskalaren. Det började blöda. Det gjorde ont. Det var en olycka, en olycklig olycka som bringade mig smärta. BRINGADE. Vem fan använder det ordet seriöst?! "Det bringade mig smärta" - varför?! SÄG BARA ATT DET GJORDE ONT SÅ ÄR ALLA NÖJDA OCH GLADA. Det där är det värsta jag vet. Då folk använder såna där "vuxna" ord. Förlåt, men jag kan inte förstå er hälften av tiden. Något ännu värre är när folk, i min ålder, använder såna där ord. VARFÖR HAR NI VÄXT UPP? Eller rättare sagt, varför försöker ni leka vuxna? Okej, en del kanske använder en massa svåra ord helt seriöst, och det är okej så länge dom kan behärska orden. Men då dom inte kan behärska orden - AYAYAY. Det är inte okej. Sluta lek vuxen. Tack, bra. Ska sova nu och hata mitt liv eftersom mina grannar suger. Jag kan ju aldrig få lugn och ro. Idag har det låtit som om deras jävla elefant ungar har åkt rullskridskor/skateboard. Och min lägenhet luktar surströmming eftersom någon bestämde sig för att öppna upp en surströmmingsburk och bjuda på fest. Fuck you.

Ska sparka dom i röven med mina fossingar.

JAG FUCKING LYCKADES

Jag vet inte hur många gånger varje dag jag säger att mitt liv är fulländat, men den här gången menar jag det verkligen, den här gången är mitt liv faktiskt fulländat - Jag klarade av att steka plättar. SERIOUSLY?!?! Applåder?! JAG SKA FAN HYLLAS! Varje gång jag har försökt steka plättar så har det slutat med att det enda återstående av plättarna är en flottig hög med plätt-slamsor istället för en massa fina runda platta plättar. Men den här gången lyckades jag ♥

Nu tänker jag koka varm choklad, och den här gången hoppas jag på att få njuta av den i lugn och ro. Igår tänkte jag ju ha myskväll - dricka varm choklad och titta på några avsnitt av Skins. Men NEEEEEEEEJ. Mina grannar bestämde sig för att ha lite roligt med varandra. Jag lovar, dom hade typ skrik-sex. Just nu grälar dom, åh, jag älskar mina grannar. Antingen så stönar dom jätte högt, skriker på varandra eller så föder dom upp elefanter. För dom klampar i golvet. Det känns som att mitt tak närsomhelst kommer rasa sönder och så kommer dom där två skithålen till grannar ramla ner på mig. Blä, godnatt.

Var jätte emo, som alla andra dagar, och åt middag ensam. Igen. As fucking usual.

En jävla hemmafru

Förstår inte varifrån min plötsliga städ-mani har kommit ifrån. Förut kunde jag leva i värsta svinstian och ändå må bra, men nu mår jag jätte dåligt då det är lite stökigt. Och nu då jag kom tillbaka från Arjeplog och öppnade dörren så var det första jag såg ett berg av disk. Planen var ju att diska, men jag spårade. Stor-fetto-städade hela lägenheten, den har nog aldrig varit såhär ren förut! Så jäkla grymt.

Nu tänker jag mysa ner mig i min onepiece, dricka varm choklad och se några avsnitt av Skins ♥

Turkiskt thé och semlor

Har haft det mysigt här i Arjeplog - träffat mina vänner, skrattat, skrikit, spelat gitarr, ätit glass, spelat in fula videos. Sen har jag ju städat ur mitt rum, eftersom vi ska hyra ut huset. Mamma och pappa sköt upp ut-flyttningen tills idag, så då slapp jag sova en natt i husvagnen! WIHOOOO. Om en timme går bussen till Piteå, så nu har jag tänkt packa ihop mina stuffs och äta någonting.

Drack thé från turkland igår med Emelie. Det är det enda thé-et som jag tycker är gott, för det smakar inte som thé utan mer som varm saft. Vi åt semlor också. Sen läste jag ut en konstig bok.

Kladdis-kakius

Bakade ju en kladdkaka igår. UTAN ÄGG. Den smakade konstigt, fast ändå gott på något sätt, A LITTLE BIT SALTY. Kladdkaks-smeten såg vidrig ut i början, man skulle blanda mjölk+socker+margarin, MARGARIN BLANDAR SIG INTE BRA MED MJÖLK?!?!?!? Så det såg ut som om någon råkat spy i min skål♥ Men sen såg det perfa ut. Var tvungen att smaka lite också, råkade få en del av smeten i ansiktet. INTRESSANT INFORMATION KOMMER NU - Min ung är väldigt liten. Den är mindre än min mikro :(

IMORGON BLIR DET ARJEPLOG, yihooo. Har en känsla av att det kommer bli lite rörigt, vi ska ju hyra ut huset så det blir att flytta in i den kära gamla husvagnen på lördag♥ ÅH VAD JAG HAR LÄNGTAT. Eller så inte.. Längtar mest efter pizza just nu. Lada hade lagt ut en bild från då vi var i Arvidsjaur. Jag, Emelie och Robert var lite hungriga så vi beställde en bastant jävla pizza, en sån där familje pizza för sju personer, det var pommes frittes och grejer på den. MUMSIIIIIGT. Förresten, mitt ansikte ser konstigt ut eftersom det var dagen efter modeshowen och det där jävla sminket ville inte försvinna från min hud, oavsett hur mycket jag gnuggade.

Kladdis

Bakade en kladdkaka nyss. Då den var färdig så var jag för trött för att orka äta upp den.
GODNATT PEOPLE



barnvagnshelvetet

Vet ni vad jag hatar? Barnvagnar. Barnvagnar i affärer. Dom är så jävla ivägen, ALL THE TIME. Var på ICA för någon dag sedan, där var det en mamma och en son. Och en bred jävla barnvagn. OCH VET NI HUR GAMMAL POJKEN VAR?! Typ 12. Det var vad han såg ut att vara, en sån där stor jävla unge ska fan inte sitta i en BARNVAGN. Och dessutom hade hon ställt den helt konstigt så man tog sig inte förbi. STÅ INTE I MITT I GÅNGEN MED DIN JÄVLA TRIPPELDELUX SUBBERSNOBBIGA JÄVLA DESIGNERPLASTÄCKELHELVETE TILL BARNVAGN! Folk försöker faktiskt ta sig fram till potentiella fynd. Okej, det var ica. Finns inte så mycket att fynda där förutom tamponger och godis till extra pris. But still. Det finns inget som irriterar mig mer än en stor fet jävla barnvagn mitt i gången. Eller ännu värre: Ett fetto som ställt både sig själv och sin jävla barnvagn i gången. Då finns det ingen chans att man tar sig förbi. Hoppas ni förstod mitt lilla skämt, fetto. Barnvagnar är jävligt ivägen, skona dina medmänniskor och lämna ungjäveln hemma. Eller så skaffar ni bärsele.

HAHA, åh ♥

/fuck you


Imagine all the people living life in peace

Trodde jag skulle avlida imorse då jag klev upp. Vi började ju faktiskt tjugo över nio, så jag klev väl upp kring åtta. Jag ställde mig i duschen direkt, råkade få schampo i ögonen, åt upp ALL yoghurt jag hade, torkade håret, borstade tänderna och gick sen till skolan. Vi hade idrott idag. Jag hade glömt kläder, så jag tänkte "amen, jag idrottar i mina vanliga kläder, och så tar jag det bara lite lugnt". Det första mina vänner sa då dom kom in i gympasalen när lektionen nästan var slut - Det sket sig för Rebecca, hon är ju högröd i ansiktet. Såklart. Det var ju inte oväntat alls, det var basket. JAG KAN INTE TA DET LUGNT PÅ EN GYMPALEKTION! Jag är för tävlingsinriktad för att ta det lugnt, och sen är jag en dålig förlorare ovanpå det, </3 Jag for iallafall hem och duschade efter idrotten, eftersom jag svettades som en gris. MUMS! ♥

Iallafall.. Vi slutade klockan 4 idag, och jag var helt död då jag kom in i lägenhet. Men som från himlen, eller enhörnings guden, så fick jag allsmäktiga krafter. Jag städade, storstädade tillochmed. Och efter jag hade gjort det så lagade jag mat. Sen tog jag en massa bilder på maten, på städandet, på vatten, på mig själv (as usual, no biggie). Och så spelade jag in en lite halvfailad cover!

Vad hände?

"Jag hittade också en enhjuling jag jättegärna vill ha, men den kostar 500kr. Så jag tänker lägga mina pengar på viktigare saker. Förmodligen blir det en sodastream till min lägenhet. För jag är beroende av kolsyrat vatten. Jag hatar att man måste gå ut och kissa bakom huset här i Marielund. Det är så läskigt. Det är jättemörkt och man sitter där med byxorna nerdragna och plötsligt störs tystnaden av en bjällra. Bjällran hänger runt Antons hals och man tittar sig omkring efter renen Anton. Och där står han, så man skyndar sig att kissa färdigt och springer så snabbt man kan in i stugan igen. Anton har nog funnits här i Marielund så länge jag kan minnas, han är Kerstin och Knuttes tama ren. Han brukar gå omkring här och störa oss. Han är mest jobbig då man spelar brännboll, då kommer han och står i vägen då man ska springa runt banan och skjuta iväg bollen. Och han är ganska svår att flytta på eftersom han är ganska stor. Han är ju en fullvuxen ren. Men om man springer mot honom och viftar med armarna och skriker på något utdött språk så brukar han fnysa åt en och lunka därifrån. Om han är på bushumör så springer han iväg i fullfart. En gång jagade jag iväg honom då vi spelade brännboll. Moa stod på andra sidan vallen och då jag sprang mot Anton så började han springa i fullfart mot Moa. Moa blev såklart jätterädd och började springa så snabbt hon kunde därifrån och just då kom farfar med fyrhjulingen för han hade varit nere vid laisan och fiskat. Så Moa började springa emot farfar för att få hoppa upp på fyrhjulingen. Men han skrattade bara åt henne och körde därifrån. Han körde ifrån  sitt egna barnbarn som skrek i panik eftersom hon blev jagad av en ren. Men Anton är faktiskt mest läskig då han har sina horn. Nu på våren har han tappat hornen så han är hornlös. Naken. Han bröt en gång Amandas arm.

Amanda är en tjej från Stockholm som brukar vara i Arjeplog ibland. Och oftast är hon här i Marielund och hälsar på. Vi är tremeningar. Han stångade henne iallafall så att hon bröt armen. En gång då jag och Emelie skulle fara till gammel-Ebba för att hämta Amanda så skrämde vi henne. Just då hon kom ut genom dörren så skrek vi och hon började gråta och gick in igen. Hon vägrade komma ut och det tog väldigt länge innan hon gick ut med oss. Men det var ganska längesen såklart. Och om ni undrar varför Ebba kallas gammel-Ebba så är det för att vi ska kunna skilja på Ebba min kusin och Ebba min gammelfarmor. Dom kallas Lill-Ebba och Gammel-Ebba.

En gång jagade Anton mig, Emelie, Moa och Frans. Vi hade knäckebröd som vi tänkt ge till fåren men Anton gillar också knäckebröd. Kanske lite för mycket, för han kom springandes emot oss och frustade så vi började springa och då började Anton springa ännu snabbare mot oss.. Vi blev jätterädda och slängde iväg hälften av våra knäckebröd till honom för att distrahera honom nog länge så att vi skulle hinna klättra upp på ett tak. Då vi kommit upp på taket stod han där nere och frustade åt oss. Vi satt där på taket i en halvtimma innan vi kastade några bröd till honom och sprang iväg till Stig och Lilianns hus. Som är just bredvid taket vi var uppe på. Sen kastade vi några till bröd till honom och lyckades tillslut ta oss tillbaka till farmor och farfars stuga.

Om ni undrar vem Frans är så tänker jag berätta det för er. Han är en liten pojke med stort krulligt affrohår. Han har en crossmotorcykel som jag aldrig fått testa eftersom han är egennyttig och hans morfar och mormor har en båt. Jag fick åka i båten då jag var i Piteå. Vi spelade fotboll i den med en badboll och råkade riva sönder några glas. Han är snäll. Jag har varit i Piteå ofta. Ibland har jag varit där med Annica. Var med henne där i hennes brorsas lägenhet. Det var skitkul. Och har också följt med hon och hennes familj till Piteå havsbad. Var en liten incident där på inomhusbadet. Säger bara två saker: Gubbe = blottare. Det var ingen fager syn iallafall. Jag såg att det här blev ett ganska långt inlägg så jag borde börja avrunda. Ni som tog er igenom allt detta - hur orkar ni?"

Seriöst, vad fan hände egentligen?! Hur har jag kunnat gå från såna där roliga inlägg till skiten jag publicerar nu? Så tragiskt. Men jag antar att Piteå stulit min spontanitet och rolig-het. Fast det kanske bara är jag som tycker att jag är rolig. Men jag bryr mig inte. Jag bloggade hur som helst mycket bättre och roligare inlägg förut. Blöö.

ONEPIECE

For the moment sitter jag och myser på, äter godis och lyssnar på mysiga gamla låtar. Alldeles strax kommer mormor och Gordon och hämtar upp mig, blir att äta lasagne hos dom. MIIIIH, jag älskar lasagne!

Förövrigt så sov jag hos Elisefisen inatt, åt på max och gick på bio med henne igår. The Stig-Helmer story. Kass film. Dom andra Stig-Helmer filmerna har ju varit freaking hilarious så hade ganska höga förväntningar på den här. MEN ACK OCH VE. Inte då. Then we went home to Elise. Såg film. Skrattade och talked about everything. SOMNADE KLOCKAN 5?!? Inte bra, det är skola imorgon. Sen vaknade jag där vid nio då Elise kom tillbaka från läkaren. The dog var i hennes rum, så sekunden hon öppnade ytterdörren började hunden skälla. JÄTTEHÖGT. Mihihih. Ska äta nu. BYIEEE.

superwoman

Umgicks med Carolina igåååår, vi såg The Human Centipede 2 (skitäckligfilm) och hon sov över. VAKNADE KLOCKAN 3 IDAG. Skitockså. Kommer nog inte kunna somna så värst tidigt ikväll, fast ändå. Det var väldigt skönt att få sova ut.

I'm going up tidigt tomorrow. SKA NÄMLIGEN TILLS VALLSBERGET TILLSAMMANS MED ELISE, WIHOOOO! Jag åker snowblades, AHYEAH. Taggar fettomycket! Kommer bli helt underbart roligt, har längtat efter att få börja åka igen! YAAAAY. Så jag ställer klockan på halv niooooo.

Nu tänker jag starta filmen "Submarine" och försöka sova, men har en känsla av att det inte kommer gå så bra. Eftersom jag sov i ett helt år inatt. HIHIHI.

Fick veta att jag blev kallad superwoman, pågrund av min superman tröja, hiho.

Förlåt migigigi

Har inte bloggat på three days, eftersom Robert och Emelie varit hos mig här i Piteå, och sovit öveeer. Dom är jobbiga stundvis.. Som tillexempel igår då jag bad dom att diska och plocka ihop sina saker som var spridda överallt i lägenheten medans jag skulle duscha. JAG FICK INTE VARA IFRED. Dom var som små barn, dom knackade på dörren hela tiden och skvallrade om vad den andra gjorde och inte gjorde, tillexempel "REBECCAAAAA! Emelie tänker bara torka av halva bordet! Hon tänker inte torka av hela eftersom jag inte torkade av mitt egna underlägg! Säg åt henne!", eller "REBECCAAAA! Robert städar inte! Säg åt honom!". Som små barn. Robert tycker om små sushi fiskar och Emelie är död. Anyway hoes. Jag är kraftigt död idag, har inte sovit ordentligt på typ en vecka. Men ikväll måste jag vara uppe lite extra länge, MEN DET BLIR KUL. Spännande. Och lite läskigt. SKRÄCKFILMER. But now my friends, måste jag sparka upp Emelie och Robert från sängen och så ska vi städa upp innan dom åker hem till Arjeplog, bussen går tjugo över tvåååå. Och då måste jag tvätta, och städa ännu mer, och duscha, och blää. Måste göra en massa tråkiga saker.

Ser ut som en baby.

Nyårsafton

Blev en ganska mysig nyårsafton för oss. Spelade spel, åt awesomeigt god mat, gammelfarmor firade med oss också. Men hon for hem kring halv nio. Sen skålade vi på tolvslaget och gick ut för att skjuta raketer och tända två såna där "lyktor" eller vad det nu är.. Förra året fastnade våran i ett träd, så Moa var lite arg på mamma och pappa för att vi skulle tända en lykta i år igen. Fjollisssss. Fast båda lyktorna råkade fastna i träd i år igen.. Men dom lossnade ju efter en liten stund! Så ingen fara med det, bortsett från att Moa panikade lite och skrek att vi aldrig mer ska tända såna där.. Men ja. BILDER.

MITT ÅR

Hade nu tänkt, som många andra bloggare, sammanfatta mitt år!

JANUARI:
Januari månad var väl inte så händelserik, gjorde konstiga saker med mitt hår och var mycket hos farmor. Tog fina kort tillsammans med mina små kusiner. Hyrde även ut huset under den här månaden, så vi bosatte oss på kraja i vår husvagn. Där bakade vi mycket kladdkaka (inte så lyckade alla gånger), spelade en massa innebandy och trängdes väldigt mycket eftersom husvagnen var liten, men vi hade ju en liten förgård så den var inte SÅ hemskt liten. Hah, kom ihåg en natt då det blåste jätte mycket ute, alla hade lagt sig för att sova och jag och mamma var dom enda som var vakna, och plötsligt hörde vi en stor smäll. Så vi öppnade husvagnsdörren och det vi möttes av var storm. Taket på förgården hade blåst av, alla saker som var i förgården hade blåst iväg och allt var en enda röra. Mamma fick panik och sprang omkring och skrek. Det var en ganska rolig syn, fast ändå inte. Eftersom alla våra ytterkläder och grejer hade blåst iväg, och taket som var på förgården hade försvunnit och låg flera meter bort från husvagnen. Dessutom var det där taket väldigt tungt, så vi var tvungna att ringa efter morfar så han kunde komma och hjälpa oss, för pappa var borta och jobbade.



FEBRUARI:
Om det inte hände mycket i Januari, så var februari värsta dödsmånaden. För här hände det verkligen inte mycket, bortsett från att livet fortsatte. Var på skolan, hade allmänt kul. Trotsade mina rädslor, växte som person. OFFICIAL COMING OUT MONTH. Det var väl en ganska stor händelse, iallafall för mig, men annars har det inte varit så mycket action i Actionplog.


MARS:
I mars inhandlades våran systemkamera, hjertis. Umgicks mer och mer med Emelie, Tina, Robert, Li och Iben. Tog en massa bilder, bland annat med Tina och Emelie då vi hade allmänt kul och jag lekte cool i Tinas rayban solglasögon. Jag såg otroligt mycket skins under denna månad också ♥



APRIL:
Åkte jätte mycket snowblades och snowboard på galtis, oftast tillsammans med Emelie. Men även mycket med Li, Tina, Iben och ibland Moa. SKAPADE BLOGGEN DENNA MÅNAD, wihoo. Tjockt med gillningar på det. Fotade också väldigt mycket den här månaden, Li tog en fin bild på mig vid en fetto vattenpöl, och jag Emelie, Robert och Jinfi var vid vattenverket och tog roliga bilder och hade allmänt roligt.



MAJ:
Hände faktiskt en del den här månaden! Var bland annat med på en modeshow - blev sminkad.. heh. Mamma fyllde år! Gorde en fin regnbågsflagga på syslöden, fast den var egentligen ganska ful. Vi var också en del i Marielund, där farmor och farfar har sin stuga. Tog bilder på Anton - min släktings tama ren. Åkte till Haparanda och sov på vandrarhem, shoppade och åt för att fira att min gammelfarmor fyllt 70år. Vann även en tävling, och fick ett halsband.



JUNI:
Detta var månaden jag gick ut nian! Hade en fin skolavslutning, sen spenderades kvällen i Jutis med klassen. Efter det umgicks jag med mina vänner, det var roligt. Denna månad spelade jag även gitarr tills mina fingrar började blöda. Spelade även in några videos.. Hah, bland annat min allra första cover - den suger. Li tog även några bilder på mig med en guitar. Och så fick jag min stora och äckligt sköna säng! ♥




JULI:
Njöt bara av sommarlovet, var på kraja och badade väldigt mycket. Testade också på såna här uppblåsbara bollar, eller hamsterbollar som jag tycker man borde döpa om dom till. For till Marielund med Emelie och Jinfi, tog en massa bilder där, bland annat på mina små kusiner. Denna månad spelade jag också väldigt mycket gitarr, färgade också håret och blev intagen på Barn & Fritid i Piteå. Många dagar spenderades med familjen i lägenheten denna månad. Var bland annat där under PDOL och såg vackra, underbara, kära The Ark ♥
Spelade också in en cover! Rhtyhm of Love.
Och så hade jag ju tråkigt en dag! Och valde då att klä ut mig till fjortis och ta en massa fula bilder på mig själv, för att föreviga en lite mörkare stund i mitt liv.
Blev också jättemegaäckel magsjuk, och låg bara hemma och spydde i flera dagar, mums ♥



AUGUSTI:
Var även denna månad väldigt mycket i både Piteå och Älvsbyn. Var mycket i Marielund, vår släkting fick kycklingar och jag och Emelie tog fula bilder på Anton, vi fick en bild då han stod och kissade. Mådde allmänt bra den här månaden, skolan började, jag flyttade in i lägenheten, fick veta att vi skulle få ett till syskon, åkte flygplan för första gången i mitt liv och besökte Turkiet i två veckor. Spelade dessutom in väldigt många videos den här månaden!
We Could Happen - Cover: http://www.youtube.com/watch?v=8xGl74HHVfE&feature=related
Dubbelhaka The Movie: http://www.youtube.com/watch?v=ns3JzDUy820
Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan: http://www.youtube.com/watch?v=yka1rx_eQk8
Walking in Memphis - Cover: www.youtube.com/watch?v=8xGl74HHVfE&feature=related
Första videon i lägenheten: http://www.youtube.com/watch?v=rKJZ7sJCyHQ
And i almost forgot! Vi ritade en regnbåge på min kind, och Robert tog bilder.



SEPTEMBER:
Vi for ju till turkiet i slutet av Augusti, så det kom in i September månad också. Annars har inte så mycket mer hänt den här månaden.. LIVET BARA RULLADE PÅ YOU KNOW. Inhandlade min svampbob tröja! Och var en jätte baby i en barnpool.


OKTOBER:
här fyllde jag sexton bast! Blev även tillsammans med Emmy. Robert, Emelie, Tina och Iben kom och bodde hos mig i lägenheten en helg, trångtttttt men otroligt kul! Fick också en regnbågspin av Li, ÖIHUOSEFS ♥
Fick också veta att det var en lillasyster vi kommer få!



NOVEMBER:
Fick min ultrafina kära stålsträngade gitarr. Umgicks med vänner, hade roligt på skolan. Blev utelåst från cafeterian tillsammans med Bea. Umgick väldigt mycket med Emmy. Friserade mig! Fluffet försvann alltså. Måde väldigt bra den här månaden alltså, var ganska så lycklig.



DECEMBER:
Blev singel. Mådde dåligt, och sen mådde jag bra. Blev jätte lycklig, hade kul. Började prata med nya personer. Blev jätte förkyld, så spelade inte så mycket innebandy den här månaden. Sen firade vi jul i Älvsbyn tillsammans med min moster och hennes man, mina kusiner, mormor och gordon och min morbror, och min familj också såklart. Fick mycket fina saker, hiho. Sen umgicks jag bara med kompisar veckan mellan jul och nyår, och nu är 2011 slut. Har dygnat med Emelie och Moa inatt. Moa klarade det fram tills klockan var halv 7, alltså somnade hon för en timma sen. Klockan är halv 8 på morgonen just i detta nu. Och jag och Emelie är fortfarande vakna! Detta är första gången vi lyckats dygna! Och vi ska klara det, vi ska vara vakna ända tills ikväll, och så ska jag somna jättemegafet tidigt. Grymt.