Skins


Ska kolla några hundra avsnitt till av Skins.
Godnatt.

Flugor och fulsnyggaste mössan


Beställde för cirka 2 veckor sen några grejer från Ebay med hjälp av min farmor. Igår hade lite av sakerna kommit. Bland annat två flugor jag beställt. En rödprickig och en REGNBÅGSFUCKINGFÄRGAD. Min pingvin mössa kom också.

Imorgon måste jag upp tidigt-tidigt. Blanketterna till sommarjobben kommer ut, så det första jag ska göra på morgonen är att åka till farmors jobb och fylla i allt korvigt. Jag och Emelie har tänkt vara solflickor på Vauka och tjäna en massa pengar till typ regnbågar och sånt.

"Vad har du för sorts tvättmaskin? Jag gillar såna manicker."

Pojke ~5år - "Vad har du för sorts tvättmaskin?"
Jag - "Ingen aning."
Pojke ~5år - "Synd. Jag gillar såna olika manicker."

hahahaha, gulligt

DET ÄR FUCKING SOLIGT UTE. Jag tog tag i garderobsdörren och letade åt min allra bästa vän: kepsen.
Kepsen är en fin vän.

PIRATES OF PITEÅ

TJABA. Jag är jätte glad idag. Det känns kul.
Igår var vi på maskeraden. Det var också ganska kul. Bortsett från några små incidenter.
Jag vaknade klockan 9 imorse. Jag är trött.
Denna bild är på mig som halv-pirat. Ida är fotografen.

STILL MISS HANDSOME

Ska på maskerad ikväll. Det kommer bli.. annorlunda. Har aldrig varit med på något sådant innan. Men det blir säkert jättemegasuperenhörningsroligt! Såhär kommer jag se ut ikväll. Fast på denna bild har jag inte min utklädad på mig. Jag och Robert ska förvandla oss till pirater för en kväll.

Miss handsome

Det har varit så himla mycket i veckan. Mamma och Pappa kom ju hem med lilla Ida, så det har blivit att sköta henne. Sen har vi flyttat hem till vårt hus igen. So thats the reason till varför jag icket har hunnit blogga.

Idag följde Robert med mig till Piteå. Så vi har gått omkring på stan tillsammans med Emelie och Moa tills dom åkte hem kring två-tiden-någonting. Efter det var jag och Robert vilda inne på H&M och provade en massa skjortor. Blev en jeans-aktig skjorta för mig. OCH EN FLUGA!!!!!!!! Jag köpte seriöst en fluga. AAAH. Jag ÄLSKAR flugor. Så jag drog på mig allt och förvandlades till en hipster. MISS HANDSOME I SAY

finvädret

Det är fint väder. Jag vill köra skoter. Mamma, pappa och bebisen vid namn Ida Holmgren kommer hem när som helst nu. Jag och Emelie har städat husvagnen. Jag har tagit fram mina solglasögon. Hjärtastjärta, hejdå ♥

Pluttis


Idag 08.28 föddes ÄNNU EN LILLASYSTER. Hon väger 2950g och är 49cm lång. Får träffa henne om några dagar! LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR.

Nightey

Har nyss bäddat ner the good old husvagns säng. Jag längtar otroligt mycket till min egna säng hemma i vårt egna hus och inte den hårda husvagnssängen. Men snart är vi hemma igen. Snart är uthyrningstiden slut. Jag hade världens mysigaste morgon idag. Jag hade glömt hur mysigt det var att kliva upp riktigt tidigt och göra frukost och fixa till sig utan att stressa. JAG HANN JU TILLOCHMED BLOGGA! Det har inte hänt på VÄLDIGT länge. Jag brukar egentligen gå upp cirka 15 minuter innan jag börjar skolan och sedan stressa igenom alla nödvändigheter såsom att borsta tänderna, klä på sig och kasta i sig frukost.

Whatever. Just nu sitter jag bläddrar igenom min dashbord på tumblr. Jag ska sova. Nightey.

morning sunshines


Morning everybody

Jag brukar aldrig blogga på morgonen eftersom jag sover i flera år. MEN JAG HAR VARIT UPPE SEN KLOCKAN SEX! Har nog aldrig hänt förut. Jag har druckit pucko. Jag kommer försent om jag inte går till praktiken nu.

HAPPY TIMES


Första praodagen idag! Gick väl hyffsat bra för att vara första dagen. Jag kommer väl in i det såsmåningom.
Jag har inte så mycket att skriva om egentligen. Jag har tystnadsplikt, så får inte berätta om alla otroligt roliga saker barnen gjort.
Förresten, så har jag tagit vaccin mot livmoderhalscancer idag. Och jag ville spy på allt för att jag var så nervös innan. MEN INTE KONSTIGT ATT JAG VAR NERVÖS EFTERSOM DET GJORDE ONDARE ÄN ATT TRYCKA UT EN BAJSKORV HÅRD SOM STEN
Mums♥
Godnatt.

Jag är en ninja som kastar farliga stjärnor i era ansikten, fuck you


INNEBANDY


Idag har jag saknat att spela med Arjeplogs damlag. Vill typ flytta tillbaka enbart för att kunna börja spela med dom igen. Eller iallafall flytta Piteå så att det är nära till Arjeplog.

Idag har jag iallafall tittat på två innebandy matcher. Första var Arjeplog/Arvidsjaurs damer mot Notvikens damer. 7-4 tror jag det blev. Vi vann iallafall! Andra matchen var Arjeplogs herrar mot Pajalas herrar. Där vann vi med 15-5! WOHO

Nu ikväll har vi varit hos Li. Vi såg på melodifestivalen. LOREEN VANN! Åh♥
Alltså. Allt var perfekt. Hennes sångröst är U N D E R B A R. Uppträdandet är hur fint som helst, och dessutom är hon äckligt snygg. Jag vill också vara så snygg </3

VI HAR DANSAT IKVÄLL OCKSÅ. Vi shakeade loss i Li's hus. Det var kul, svettigt och skrattigt.

LOREEN VANN MELODIFESTIVALEN 2012 ♥


Är nyvaken och äter bullar


Tja på er. Jag vaknade nyss. Så jag äter bullar. Idag ska jag se innebandy. Det blir trevligt. Hejdå.