Mr. Hankey the christmas poo

Jag och Jessica fick värsta julkänslorna så vi körde till mormor och hämtade julgranen vi skulle få av dom, bakade bullar och kokade knäck och nu har vi städat hela lägenheten i väntan på att Anna och Martin ska komma och bli bjudna på bullar, knäck och glögg. Blir förmodligen lite sällskapsspel, trivial pursuit (A.K.A tårtspelet). Me and my woman har blivit lite hemmafruiga.

Only You - Joshua Radin

Jag och Jessan-pessan gjorde en cover på Only You av Joshua Radin. Försökte oss på att göra lite olika stämmor och det gick väl ändå hyffsat bra, eller så är jag helt tondöv. ENJOY TYP.

Arg chey


Kan inte förstå alls hur Kevin kan bli hyllad vecka efter vecka. En del av idolerna blir total-sågade för att dom satte en ton fel och den där fotbollsfjollan blir råhyllad om han tar en ton rätt. Jag personligen tycker att det är dags för den där killen att åka ut, helst för ett par veckor sedan. Det ser ut som att han har en död råtta på skallen och han mördar varenda låt han försöker sig på. Känns som att han skulle passa bättre hemma i vardagsrummet framför singstar. OCH KAN ALLA BARA SLUTA SÄRBEHANDLA HONOM?!?! TYP OJ NEJ MEN KEVIN WALKER HINNER INTE MED SITT PLAN, MEN DÅ FLYTTAR VI HELA FLIGHTEN OCH SÅ FÅR 30 ANDRA MÄNNISKOR STÅ OCH VÄNTA PÅ HONOM FÖR DEN DÄR SNUBBEN ÄR JU I PRINCIP FÄRDIG VÄRLDSSTJÄRNA SÅ BRA SON HAN SJUNGER FÖRFAN.
 
Min favorit Erik var för övrigt underbar ikväll. OCH OM HAN ÅKER UT NÅGON GÅNG SNART OCH KEVIN ÄR KVAR SÅ HAR JAG FÖRLORAT HOPPET FÖR MÄNNISKAN. "Men Kevin är ju så snygg i sitt långa hår och ovårdade skägg", precis därför han är kvar. Alla singel kvinnor över 30 där ute sitter framför tv:n med en burk Ben&Jerrys Cookie Dough och dreglar över honom, för det kan ju inte vara rösten han går vidare på.

Vinter

Har hållit på och knepat ihop någon halvful design halva dagen i och med att jag ville ha lite nyare bilder, så nu är min hjärna helt slut. Var ute och fotade idag, det var kallt. Snön är inte alls lika kul när man inte kan fara ut och köra skoter när man vill eller fara iväg och åka snowboard. Just nu känns vintern bara trist, mörk och kall.

Kärleksförklaring

Fick lova att jag skulle skriva en 20 rader lång kärleksförklaring till Jessica om jag skulle få skriva ett blogginlägg innan jag la mig och tittade på tv med henne för annars skulle hon aldrig förlåta mig. Så här kommer den:

Jag tycker om dig lika mycket som Bamse tycker om honung och dina ögonbryn är fina. Dina ögon är som en blå havssten som legat på botten och blivit fin, och dina ögon är fina även när dom torkar som stenen. Jag gillar dina piercingar för du passar i dom och ser ganska gangsta ut, för du är ju lite tuff men mjuk på insidan som ett lejon.
Jag är inte så poetisk av mig så jag fyller ut resten av raderna med denna fras.
Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.

Tack och hej.

Halloween

I lördags spenderade vi 5 timmar på att sminka oss till zombies med blod, öppen käke och söndertrasade kläder. När vi var färdiga for vi till challenge med Maja och hennes karl. Som tur var så var det många andra utklädda där, så vi slapp skämmas över att vi kanske skulle vara dom enda. Att fara ut på krogen nykter kanske inte är någon höjdare, det gick inte så bra att dansa utan att skämmas så vi for hem efter ungefär två och en halv timma, men det var ganska kul ändå!

Höst

Idag konstaterade jag att det faktiskt är höst på riktigt. Har levt lite i förnekelse efter att vi kom hem från vår resa. Vi hade det så varmt och skönt och så kommer vi hem och nu är det frost på marken.
 
Min lillasyster och Robert har varit här hela veckan, det är en av anledningarna till att jag inte uppdaterat. Vi for iväg en sväng till Skellefteå i tisdags och piercade oss. Jag piercade om min läpp för tredje gången i och med att jag var tvungen att ta ut den när jag jobbade och den då hann växa igen. Men nu är jag ju för tillfället arbetslös så förhoppningsvis behöver jag inte ta ut den någon gång innan den hunnit läka, för jag tar inte om den skiten en gång till. Det gjorde förbannat jävla ont. Det var bara en 1.6mm kanyl, men det kändes som att den var 5cm stor och skulle igenom hela jäkla käken.