GAMECUBE

Först var planerna skoterkörning. Men skotern var sönder, så jag och Emelie var tvungna att hitta något annat att fördriva förmiddagen med. Då kom vi plötsligt på att vi faktiskt hade ett gamecube som stått och samlat damm i något år! Så det är vad våran dag har bestått av - NOSTALGI. Mums. Vi kunde inte hitta vårt mariospel, så det fick bli donkey kong istället, men det var också roligt!

Nu ska vi snart äta, mamma och pappa har börjat med förrätten - toast med lax och romröra och grejer. Gotteligottgott. Sen blir det plankstek! Our parents hade planerat att bryta traditionen med att äta plankstek på nyårsafton. HAH! Aldrig i livet sa vi. Så det blir plankstek.

Gott nytt år!

Baslådisen

Följde Emelie till Shell - fick låna hennes baslåda. Nu ska hon fan få känna hur det känns, att inte kunna höra sina egna tankar, eller att ens kunna höra sin egna musik. HIHO. Ett under hände dag, jag förstår det inte riktigt själv. Att det hände. Det var ett så kallat hallelujah moment. Emelie har alltid skrattat åt mina designer. Men idag, efter att hon sett min nya designis (Tryck F5, gjorde en ny.. IGEN. Förlåt, men nu är det slut på allt bytande, för ett litet tag iallafall) så frågade hon om JAG kunde göra en design åt HENNE. Och nu älskar alla mig, för att "det är den finaste designen Emelie någonsin haft". HA! Där fick dom se allt, dom som skrattat åt mina designer i åratal. PFFT! Nu fan, nu hinner jag ikapp dom, jag lovar. Jag kommer efter dom, ska stå vid deras säng och bara titta på dom medans dom sover, kanske flåsa lite i deras öron. Och viska lite läskiga saker..

En del av Emelies design. Headern. GÅ IN OCH TITTA PÅ HELA VETJA. Tryck här - ♣•☺☻

Julgurkekläder

JAG FÖRSOV MIG INTE IDAG! Dagen är räddad, världen är räddad, enhörningarna lever och jag har allt godis i hela universum. Jag beställde väckning, OCH SE PÅ FAN! Hon ringde faktiskt och väckte mig, tack Elisefisen! Så min morgon har varit ganska mysig faktiskt. Vaknade klockan 11 av telefonen som rignde. Pratade med Elise i ungefär en timma, duschade sen, fotade lite, åt gröt och drack varm O'boy. FREAKING YUMMIE. Småsyskonen behöver mat för att leva, så jag ska göra korvstroganoff om ett tag, for dinner. Det är nästan det enda jag kan laga (som blir gott).
Förresten så drack jag den varma chokladen i en av våra fina tomte koppar, HIHO.

Nej, jag kan inte posa. Jag ser ut som en fisk. Höh, men jag lägger ut bilderna ändå, för att vara lite extra fulilililis.

DESIGNISEN

försov mig imorse igen, kunde inte fota. blev arg på mig själv, så nu ska jag dygna, så jag kan fota imorgon då det blir ljust, och så kan jag somna tidigt på kvällen. Har fixat med designen idag, tryck effelifem. F5.


sötiskusinerna ♥

mysdag

Tänkte fota imorse, men sov bort halva dagen, vaknade då det var mörkt. Så det bajsade ihop sig. Min sömn har bajsat ihop sig lite, har börjat stanna uppe sent på nätterna för att prata med intressanta människor. Det är så intressant att jag inte kan gå och lägga mig, så då stannar jag uppe istället. Sen sover jag länge. Sen blir jag inte trött på kvällen då jag ska sova, så då pratar jag lite med några personer. Och plötsligt har några timmar gått och så somnar jag jätte sent igen. Det blir som en ond cirkel, jag försover mig varje dag, och så kan jag inte fota eftersom jag vaknar då det är mörkt. MEN IMORGON DÅ JÄVLAR, då tänker jag smiska mig själv på naveln om jag inte kliver upp i tid. För jag ska fanimig fota. Och det ska bli fina bilder, annars då jävlar. Då kommer det bli hemskt för dig Rebecca, jag kommer slå dig så jävla hårt, och sedan våldta dig, ditt lilla svin. HAH. Skämta! lite.

Umgicks med Li, Tina och Emelie idag. Vi (jag) dansade, vi fotade, vi åt, vi lyssnade på musik, vi dog. Sen återupplivades vi, och så slog Li ner oss med ett slagträ. Nej förresten, det var ett skämt. Min humor suger, och jag skriver bara konstiga saker idag. Justja. Jag ska nog slå ner Li med ett slagträ, för hon har fått ett par SVAMPBOB-HÖRLURAR. Och vet ni vad det värsta är? Hon tänker byta ut dom mot ett annat par. Seriöst, om jag skulle få ett par svampbob hörlurar skulle mitt liv vara fulländat, jag skulle inte ens byta dom mot kungens halva arm.

Nu ska jag inte sova. Höll på att skriva att jag skulle sova, men kom på ATT JAG INTE KAN. Så jag har bara tänkt avsluta blogginlägget lite fint. FÅ ETT FINT LITET AVSLUT. Kanske ska äta lite godis också, för godis är bra.

Ett äckel

Fick inte mycket sömn inatt, spydde istället. Var väl trevligt. Magsjuka ♥ Rebecca. Men nu mår jag bra, magen gör inte ont längre, ingen mer spya har kommit ut ur min mun sen imorse, blekheten från mitt ansikte är borta.. Nej justja, jag är permanent blek eftersom solens strålar hatar mig. Huvuvärken är också borta, men inte min ryggvärk. Har suttit vid datorn för mycket idag. NÖRD. Jag vill lana med Robert, Emelie och Tina, men min mage valde att vända sig själv ut och in, så jag kan inte. Dumma magejävel. Tror jag skrev att Emelie fått en baslåda i julklapp? Iallafall, jag har rummet brevid henne, mitt rum vibrerar och jag kan inte höra mina egna tankar. Sen for hon till Robert, så då tog jag över baslådan och gjorde samma mot mina familjemedlemmar som Emelie gjort idag. Jag är hungrig. Jag har riskakor. Jag har coca cola. Det är lite bra att ha magsjuka, för mamma och pappa övergöder mig med cola.

Några fler toalettbilder.

toalettbilder

Var inne på toaletten och tog bilder, det är det enda stället i hela huset där man kan få lite bra ljus för att ta kort efter att det blivit mörkt ute. Det blev många bilder. Fula bilder. Ni ska få se dom snart. Just nu är jag trött, min hyperaktivitet och high on life glädje har gått över lite för stunden. Eftersom jag blev trött, var uppe till klockan 5 igår morse, vaknade klockan 11 idag. Sov över hos Roberto med Emelo. Vi tog en liten promenad, i snöstormen. Emelie såg ut som en snögubbe med kläder på.

Vi åt middag hos farmor idag, vi åt konstant i ungefär 2 timmar. Först åt vi julbord, sen gick alla och satt sig i soffan och dylikt för att "smälta maten" tills vi skulle äta efterrätt, men på soffbordet stod det en godisskål, så alla satt och åt då också. Sen åt vi efterrätt, någon fluffig-mousse-vit-choklad-grej, den var god. Jag åt för mycket och började må illa. Som vanligt, jag äter alltid för mycket. De senaste dagarna har jag ätit så mycket att jag nästan glömt bort hur det känns att vara hungrig. Just i detta nu sitter jag och trycker i mig godis, dricker is thé som smakar kylskåp och mår lite smått illa eftersom jag inte slutade äta då jag väl kom hem från farmor och farfar. Det här börjar bli lite sjukt, kanske borde lugna ner mig lite på frossar-fronten.

Här får ni bilden på snögubbe-Emelie. En bild på mig och Emelie efter att vi ätit julbord, jag var fortfarande överpeppadtjej.com men Emelie var för mätt för att ens orka se glad ut. En bild från vårat lilla lan-party. Och några toalettbilder.

EN ROSA, FIN OCH FLUFFIG.

ETT PLAYSTATION 2 MED EN ROSA HAND-KONTROLL-SOM-MAN-SPELAR-MED-GREJ. Mitt liv är nog fulländat nu, om jag skulle dö just i denna sekund skulle jag iallafall dö lycklig. KÄNNER MIG TYP HÖG PÅ LIVET. Om man, just i detta nu, skulle gradera min glädje på en skala från ett till enhörning så skulle det helt klart vara en regnbågsenhörning. JACKPOTT. Full pott. Jag är nyduschad och fretj (fräsh). Måste skynda på lite med inlägget, ska springa hem till farmor på middag, blir julmat! SÅKLART. Jag ska äta godis då jag kommer hem, men jag måste gå till ica och köpa lite först. Ska dra med mig emelie, ska ta sparken. Så då får jag lov att knyta fast henne i ett snöre och dra henne efter sparken. Moa kan ju få följa också! Hon kan få tolka bakom sparken, inte med någon bob eller så, det är bara hon sätter sig på Emelie som dras efter sparken i ett snöre. MOA FÅR TOLKA PÅ EMELIE. Så jäkla hilarious. Ser det framför ögonen, likt en hemmagjord film.

MITT FINA PALYSTATION MED ROSA HAND-KONTROLL-SOM-MAN-SPELAR-MED-GREJ. Och några otroligt vackra bilder på mig själv. Egotrippad? YESBOX. Idag är jag det, idag får jag vara det. Eftersom jag är så glad.

BACKELIBACK

Fixade mig en tillfällig, enkel design. Någon dag i veckan kommer en headerbild tas, EN NY OCH FRÄSH EN. Så då kommer en bättre design. TRYCK PÅ F5 OM NI INTE SER DEN.
SÅ! En fin liten uppdatering på vad som hänt under denna.. månad, kanske skulle sitta fint! FÖRFANIMIG. Skulla passa som handen i handsken! HELLYEAH. Dett har då hänt:
  • Jag har varit jättemegasjuk och inte tränat innebandy på ungefär tre århundraden. Ledsen flicka.
  • Ätit en massa skitmat.
  • Blivit singel.
  • Legat hemma och tröstätit.
  • Blivit glad igen.
  • Kommit hem till Arjeplog och umgåtts med mina vänner, som jag saknat otroligt mycket.
  • Firat jul i Älvsbyn! Mysigt.
  • I julklapp fick jag bland annat en ny dator, ett playstation 2, spel, pengar, kläder, presentkort och mycket mer.

Och just nu så känner jag mig lite underlig. Emelie skrattar, åt att dom filmat min näsa underifrån, så den ser ut som ett spjut. Och hon kan inte andas eftersom hon tyckte att det var ganska roligt. Robert har nyss dansat till high school musical och jag har suttit här och skrattat och varit lite halvt osocial. Jag har filmat lite grejer på sistone. Så det blev två fina videos, en från då jag var sjuk och en halvt konstig video från då Emelie och Moa sov hos mig i Piteå.