jävlaknäppskorvsomskrämmerliveturmig:(

Idag då jag gick ner i källaren för att hämta en tröja som jag hoppades mamma hade tvättat såg jag min värsta fiende. Knäppskorven. Men det var då jag skulle gå ut från tvättstugan jag såg den först. Knäppskorven blockerade dörröppningen, så jag tog mig inte ut. Den närmade sig hotfullt och jag gick så långt bak jag kunde medans jag ropade på Moa med panikartad röst. Tillslut tog jag mod till mig och hoppade över knäppskorven och sprang upp för trappen. Då jag hade kommit upp så märkte jag att jag glömt min tröja nere i tvättstugan.. Vi vågade inte döda den och efter någon minut glömde vi helt bort knäppskorven. Och nu, en timma senare kom jag på att den var kvar nere i källaren. Tänk er hur långt den kan ha hunnit på en timma, DEN KAN VARA VARSOMHELST NU! Så jag låter knäppisen leva nere i källaren tills mina föräldrar kommer hem. Jag funderar på att fara till farmor snart. Jag och Moa ska äta där, men vi ska egentligen vara där om 2,5 timmar, men jag har inget att göra här hemma så det är nog lika bra att bara fara dit och umgås med min lilla farmor lite. Så gooday!


jag hatar rubriker

Okej jag har varit borta ett tag, men jag har inte orkat blogga. Det är varmt i mitt rum, och det är en massa glas och skålar överallt som jag inte orkat ta bort, fyfan vad lat man är. I morgon far familjen till piteå, så jag måste tvinga någon av mina kompisar att sova här. För jag vågar inte sova hemma lonely. Jag har varit så sjukt trött idag. Det kanske berodde på värmen eller för att jag somnade 3 och vaknade 7. Och jag kan verkligen inte förstå hur jag kunde vakna så tidigt. Och vet ni vad som väckte mig? Amanda som gäspade. Som tur var somnade vi om igen och då vaknade jag halv 10 av att Amanda stod nere i köket och vispade grädde. Det känns som att jag varit en tråkig person idag. För jag var så trött att jag inte orkade göra något. Om jag hade velat hoppa nerför en bro och drunkna i vattnet så hade jag inte orkat hoppa. Det förklarar nog min lathet idag. Sen for jag till Robert där jag fick en jättegod sockerbomb till tårta eftersom han fyllde år idag. GRATTIS IGEN BÄJB! Och då blev jag helt störd av allt socker och gick lös på Robert's salta pinnar = Rebecca lekte valross. Sedan lekte jag mask på studsmattan. Påtal om maskar. Jag drömde en skitful dröm inatt, för jag drömmer jämt sjuka saker då jag sover över hos folk, varför vet jag inte. Jag drömde iallafall att jag var barnvakt åt en babylarv, som såg ut som en tjock mask. Så rymde den och jag sprang barfota ut i skogen efter den och då trampade jag på en massa granbarr som satte fast sig i foten och då jag drog ut dom så blödde det under hela mina fötter. Men jag fick iallafall tag i tjockisen till larv. Och påtal om tjockisar! Jag såg southpark för en stund sen, det är så jävla fult. Jag älskar då Cartman säger "Screw you guys, I'm going home". Jag har också sett Not Another Teenage Movie idag, jag älskar hur mycket dom driver med såna där tonårsfilmer. Dock var det en scen som inte var så fresh. En gammal tant journalist förklädde sig till elev, och en annan elev's syrra som var typ 18-19 år lärde den gamla kärringen hur man hånglade.. Mums.. Eller så inte. Jag hatar att jag är så jävla feg. För då någon ber mig att spela gitarr så blir jag helt störd och typ pratar bort mig. Pappa och några fler var tvungna att muta mig med 300kr för att jag skulle spela på släktträffen, och jag var nära på att inte göra det ändå. Och påtal om ingenting, jag är sugen på cola. Jag drack minst 10st coca-colas på släktträffen. Men nu ni, nu ska ni få några vackra bilder från idag. Och godnatt, sov gott, dröm sött, ses imorgon, om jag nu orkar uppdatera :)


kolsyrat vatten med choklad och pringles.

Jag mår så illa just nu att det inte är sant. Först åt jag en stor bit rulltårta, sen en hel stor marabou mjölkchoklad, sedan ett helt pringles rör, en hel flaska med kolsyrat vatten, en hamburgare och ostkrokar, plus en massa kakor. Jag har ätit så mycket idag, det känns som att jag ska spy fast ändå inte, jag mår illa och har ont i magen, men jag känner mer för att sova än att spy. Jag måste försöka att somna hyfsat tidigt ikväll, för jag måste vända dygnet. Jag tycker synd om dom som ska upp och jobba imorgon. Fast jag börjar ju jobba om en vecka.. Jag tycker att Amanda ska pallra sig hem! Om hon inte redan gjort det.. Jaja, på torsdag ska jag till Piteå, och då ska jag köpa en ny gitarr! WOHO! Nu åt jag upp den sista chokladbiten, VARFÖR REBECCA? Nu mår jag ännu mer illa. Ni vet kaskadspyor? Såna där spyor som typ flyger ut ur munnen rakt fram, det är jämt så på tecknade program. Tills i somras visste jag inte att såna spyor fanns på riktigt.. Mums.. Detta som jag nyss skrivit har helt seriöst tagit en halvtimma, jag känner mig helt seg i hjärnan. Lika seg som Li's coola sköldpadda. Jag älskar att skrämma hennes sköldpadda. Li tyckte jag var trög då jag undrade om sköldpaddor hade känsel i deras skal.. Jag tycker att dom borde känna någonting om jag tar en kniv och stabbar dom i skalet. Men enligt Li gör dom ju inte det. Jag dumförklarade mig nyss va? VILL NI VETA EN SAK?! Krokodil + Panda = KROKOPANDA eller PAKROKO!

VACKERT


Svanen Jens

Hello, har inte uppdaterat i helgen för jag har varit i Marielund på släktträff och firat midsommar där. Robert och Jinfi sover hos oss ikväll. Kring klockan 2 skrev jag klart min låt "Svanen Jens" och den blev riktigt bra faktiskt. Det låter som om jag skrivit den då jag var hög på någonting. För Jens käkar bark och hans chips springer iväg. Jag och Robert har iallafall spelat in den så ni för höra den snart. Vi ska nog sova om en stund, men vi är så övertrötta. Jinfi sover. Jag lägger ut texten till min låt! För den äger :D


En dag, mötte jag en svan
Med röda vingar som swingar när han går,
på sina tår

Svanen hette Jens,
Han hade mens varje dag
Vilket gjorde honom väldigt svag

Mina chips dom är slut
och påväg ut ur Jens hus
Dom springer iväg från Le' Frog

Jag kan inte leva
men inte dö
För Jens har så stor röv

JENS x8
Han är stor och stark och han äter bark
till frukost varje dag
Men det är inte bra
För nu är hans tarmar knutna.



övertrötta skitungar

OM DESIGNEN ÄR HELT STÖRD, TRYCK PÅ F5

Igår tänkte jag, Emelie och Moa dygna. Fast vi gick och la oss kring 6. Men vi har haft roligt iallfall, ni som var inne på min blogg igår natt och idag fattade nog att vi haft det lite kul. Jag skulle byta bakgrundsfärg på bloggen, och då "fuckade allt upp sig". Men egentligen hade vi sparat den normala stilmallen på en annan blogg och så gjorde vi om den här helt, bara för att vi ville se Li's reaktion. För hon vägrade hjälpa mig med en design om jag ville att bakgrundsfärgen skulle vara orange. Så då ändrade jag och Emelie den. Men Li var inte hemma så det sket sig. Vi spelade iallafall in en video igår. Där får ni se en övertrött och dryg Emelie och en ännu mer övertrött men skelögd Rebecca. Sen en väldigt trött Moa som blir hotad till livet av Emelie om hon inte somnar. Det fula var att först så hotade Emelie Moa med att slå henne om hon inte somnar och sen då hon väl somnat så går vi och håller för näsan på henne, för då vi gör det får hon ingen luft så hon öppnar munnen, och då ser hon ut som en delfin och så ser hon helt borta ut. Men sen då vi vill att hon ska vakna på riktigt så blir hon skitarg på oss och slår oss. Men hon vaknar tillslut iallafall. Ni får också se hur man smyger alá Rebecca style. Men dom 2 första minuterna är ganska sega, det blir bättre då jag tar kamerna och filmar ;)

I was walking with a ghost


IN DA WOODS #2

Hur kommer det sig att jag bara far ut och fotar då det regnar? Varför far jag inte ut då det är soligt? Ni får iallafall några bilder nu.
Och denna bild hade varit så mycket bättre om jag hade märkt att det var ett fucking jävla släp i bakgrunden.



R.I.P trädkojan på Hildas holme.

Svanen Jens


En dag mötte jag, en svan
Med röda vingar, som swingar när han går, på sina tår

Svanen hette Jens
Han hade mens varje dag
Vilket gjorde honom väldigt svag

Mina chips dom är slut och påväg ut ur Jens hus
Dom springer iväg från le Frog
Jag kan inte leva men inte dö
För Jens har så stor röv

JENS x8
ÄR STOR OCH STARK
OCH HAN ÄTER BARK
TILL FRUKOST VARJE DAG

Jag har nog en framtid inom låtskriveri..

IM IN DA WOODS

Okej, det är knappt så att jag orkar hålla ögonen öppna just nu. Jag ska gå och lägga mig så snart jag skrivit klart detta inlägg. Klockan elva cyklade jag iväg till skogen med kameran och tog 28 stycken bilder. Intressant va?! Som tur var började det inte spöregna förrens jag började cykla hemåt igen. Och innan jag kommit hem var jag genomblöt. Och full av myggbett dessutom. Jävla skitmyggor. Okej jag är för trött för att skriva mer. Ni får lite bilder istället.

Hello child, come sit in my car.. I have candy..

Här sitter jag, på en knarrande stol och med huvudvärk. Jag vill bara bli trött så jag kan somna någon gång. Min säng ser lika inbjudande ut som den gjorde igår, och den luktar fortfarande renbäddat. Men den är så stor, och jag borde verkligen inte klaga om att jag har en stor säng. Men den är fan nästan dubbelt så stor som en vanlig säng, och jag sover ensam i den. Den är 1.60 bred vilket betyder att jag kan sova tvärs över den. Okej kanske fattas typ 5 centimeter då. Men titta bara på den!:



Vackert. Kolla vilka fina fruktdjur som är på täcket!
Jag har spenderat kvällen med att titta på en massa Jedward videos. Och då menar jag en massa fula/konstiga/random videos. Jag letate åt den fulaste skiten man kan hitta.. Kolla bara på detta:



Ja.. Detta tyder ju bara på att jag haft väldigt tråkigt, förmodligen lika tråkigt som Jinfi haft det ikväll också eftersom hon redigerat sina bilder och photoshopat dit en bil som säger "tuut, tihi". Jag har då tagit en massa fula bilder. Bland annat dom där bilderna som var i inlägget innan det här. Sen en massa på mig i min onepiece. Och jag ska visa er en bild som inte blev som den skulle. Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord, och denna bild säger ungefär "Kom här lilla flicka, kom och sätt dig i min bil, jag har godis ;)".



Jag blir nästan lite rädd för mig själv då jag tittar på bilden.. Jag märkte för ett tag sedan att min fina gummibåt läker luft, för den var helt pumpad igårkväll, och nu har det farit ut skitmycket. Det måste vara ett hål någonstans. Jävla snorunge som släpat min båt överallt. Och jävla snorunge som fuckat up mina åror. Dom var halva, så jag lagade dom med två träpinnar + en massa skruvar. Titta:



Vilket jävla mästerverk. Dom höll iallafall ett tag, men vid en del tillfällen då vi var ute på sjön så lossnade ena halvan av åran och flöt iväg i vattnet. Då fick alla panik och rörde sig i båten vilket ledde till att det blev vågor så att åran flöt iväg ännu längre bort. Men med en åra kvar och några amazing paddlingskills så fick vi tillbaka den andra åran! Jag har konstaterat nu i efterhand att min båt var kraftigt slöseri med pengar. Den kostade typ 1500kr och jag har använt den några gånger, varför köpte jag den ens? Den är stor, och det är ganska roligt att åka omkring i den, men inte så roligt att man spenderar ett och ett halvt tusen på den. Fast det ryms ju typ 4 pers i den :)



Jag tycker om väskan som sitter fast på insidan av båten jättemycket. Vi köpte godis och dricka och tog med oss. Dock blev det inte lika harmoniskt som vi tänkt oss. Jag föreställde mig att vi skulle sitta i båten med filtar omsvepta om oss på en stilla sjö och äta godis. Istället så satt jag min filt så att jag skulle slippa sitta på den blöta handuken under mig som var ovanför hålet som läkte in vatten i båten. Och Emelie fick sitta på ett annat större hål vilket gjorde att det såg ut som att hon hade kissat ner sig. Och Robert satt i mitten, och då rinner det ju en massa vatten till honom. Sen var det en massa myggor. Och sen gick årorna sönder igen, och mer vatten kom in i båten efter det. Så jag fick sitta längst fram i båten med en åra och paddla resten av vägen. För vi hade drivit ut jättelångt då vi skulle vila och äta lite godis och lyssna på radion som jag hade tagit med mig som knappt funkade. Sen så åkte vi med båten genom strömmen, vilket inte var så äventyrligt som vi trodde. Det gick typ bara lite snabbare än då man paddlade, fast då slapp vi ju paddla själva vilket var ett plus eftersom jag var så sjukt trött i armarna.
Nu tänker jag lägga mig och se på miss secret agent och försöka sova :D
Godnatt :)

Detta är vad som händer då man är uttråkad:


Ny design :D

Nu har jag en ny bloggdesign, Li hjälpte mig ännu en gång eftersom jag inte kan med sånt :)
Om ni inte kan se den, tryck f5 :)



Li Wicén tog bilden :p

Han här är en av mina favoriter på youtube, hans röst är så fin, och ukulelen är mycket kärlek! :D

Helbra

Okej jag har inget vettigt att skriva. Jag har ägnat mig till nästan bara en sak idag. Fixat min gummibåt. För en viss snorunge har rivit sönder mina åror så dom var jag tvungen att laga, på ett väldigt fult sätt. Snorungen hade även, förra sommaren, hett ut min båt i vattnet och satt fast ett träkors i båten och sedan slängt i skumgummi och mossa. Jaja, jag tänker skriva ett bättre inlägg imorgon då jag laddat in bilderna i datorn, för då jag har gjort det har jag saker att skriva om. Men just nu vill jag bara lägga mig i min renbäddade säng för den luktar så gott. Den ser så fin ut just nu, ett rosa lakan och ett täcke med ett grönt påslakan med fruktmotiv på. Och regnbågskuddar! Men jag är inte trött än, så jag kommer inte kunna somna.. Jag ska köpa en ukulele inom en snar framtid! Bara så ni vet :D Och nu kommer en förstoring av en bild jag la ut igårkväll/natt. Bara för att jag tycker om ljuset, och för att jag börjat fatta det här med ljus och sånt liteliiiite grann, men jag vill ha ett bättre objektiv till våran kamera :) Godnatt!

Denna är lite suddig ändå, det förstör lite :(

OOh, kolla här, en jättefin blomma! Okej det är bara en smörblomma..


OH-OH-OH-OH-OOUUOOHHH, I'M TUMBLING EVERY DAY!

Jag älskar seriöst tumblr. Man hittar så sjukt många roliga saker där. Jag och Robert har suttit här och skrattat åt en del fula saker, kanske mest för att vi är övertrötta? Ni måste gå in och kolla på www.icanrelate.tumblr.com för dom har en massa roliga och jättefula grejer. Några exempel kommer nu :)

Det där var dessutom inte dom roligaste grejerna.. Men ni kanske inte ens tycker dom är roliga? Jag har nog lite annorlunda humor? Jag har iallafall gått på promenad med Li nu, okej det var typ 2 timmar sen.. Men jag har inte orkat skriva något än, jag har också hunnit fara ut med Emelie och Robert. Vi drog till dagiset, jag orkade inte byta om från min onepiece så självklart mötte vi flera bilar med personer som vi kände. Vi mötte även en full tjej som skrek "DÄR KOM EN GRÖN PERSON" då vi åkte förbi. Ja.. Jag har så sjukt mycket träningsverk i ena benet, i det benet som man sparkar med då man åker longboard, just nu hatar jag min longboard eftersom jag ramlat flera gånger och typ fläkte upp huden på handen och fick stora skrapsår på mina ben och på magen. Jag har en bild på mitt fina sår på handen, vill ni se det? Det är faktiskt bara en sårskorpa just nu :p
Det var mycket äckligare förut innan det hunnit bli en skorpa. För då jag just hade ramlat så fläktes huden upp och jag var tvungen att klippa bort det. Och nu har det varat.. Fräscht? Nej. Men ska jag lida så ska ni få lida med mig. Det dåliga är att det går upp varje gång jag rör på handen så jag kan inte spela gitarr normalt. Jag märkte nyss att mitt armband som man stänger genom en magnetgrej fastnar på datorn. Jag fick det i skolavslutningspresent av Irma. Ni kan få se det också! :)
Jättefeeeeeen. Jag funderar på om jag ska göra nå sodastream, jag älskar kolsyratvatten så det är bra att vi köpt mer kolsyra till sodastreamen. Mamma brukade köpa hem kolsyrat vatten i flaska förut men det får jag inte dricka längre eftersom jag drack upp allting direkt. Men nu jävlar funkar våran sodastream igen! Jag fick en sodastream i skolavslutningspresent som jag ska ha i lägenheten!! (utropstecken)! Robert vill att vi ska gå och lägga oss, men emelie tycker inte det. Jag tycker det men isåfall vill jag smyga upp för trappen upp till mitt rum, tiiihiii. Men då blir Emelie och Robert arga, för dom tycker att vi ska sova på samma ställe. Vilket jag inte håller med om, för om jag har en stor skön säng på 1.60 uppe i mitt rum, varför ska jag sova i en liten och hård 90 centimeters bred säng här nere? Nej tack du säger jag bara. Nu börjar jag faktiskt bli lite trött, jag borde nog lägga mig snart, men jag väntar tills dom somnat sen ska jag smyga upp till mitt rum! :D:D HEHEHE, BUSIGT! :D
Vi sitter och ser på barnprogram, såg nyss powerpuff pinglorna. Det var någon störd gubbe som skrek så att flingpaket ramlade ner från någon vägg. Sen åt han upp alla flingorna i paketen. Han åt så snabbt att han blev andfådd.. Men nu ni ska jag sova snart era små konkelbär.