Innebandy

Snart ska gå till rådhustorget för att åka iväg till en innebandyträning. Då innebandyn är färdig ska jag kanske cykla till Emmy. Sen sova.

Jag har absolut inget intressant att skriva. Jag har inte gjort så mycket idag, större delen av dagen har gått åt till att ligga i sängen och klaga över hur miserabelt mitt liv är, även fast mitt liv inte ens är miserabelt. Efter det har jag suttit vid datorn, kollat videos på youtube. Nu är mitt internet segt. SCORE. Jag har även tagit lite vackra kort med systemkameran. Anledningen till varför jag skriver att jag tagit kort med den är för att reta Emelie. Hon glömde den här då alla mina friends från Arjeplog kom, och i fredags då dom for hit så glömde hon den igen. Och nu är hon madface.

Fluffet ska bort

Mamma, pappa, Emelie och Moa har spenderat sin dag i Piteå. Vet ni på vilket sätt det var bra för mig? Då jag kom in i lägenheten så hade mamma och pappa köpt after eight, lussekatter, julmust, mjölk, pucko och julpynt. Dom lämnade dessutom hundra riksdaler.

Då dom drog tillbaka till Arjeplog så duschade jag, efter det testade jag styla mitt hår på ett annat sätt som jag brukar göra. Eftersom jag har börjat med balsammetoden så kan jag tyvärr inte använda mitt favorit wax längre, vilket betyder att jag måste börja exprimentera med produkter igen. Och det finns inte så många waxer som är godkända att använda.

Jag har även spelat gitarr. Och jag har tagit fula bilder på mig själv med min gitarr! Gruuumt.

Jag MÅSTE klippa mitt hår snart. Jag måstemåstemåste iallafall klippa mig i nacken, och klippa av lite av längden för jag börjar bli väldigt långhårig nu. Men frågan är hur kort jag ska klippa mig? Innan sommarlovet hade jag väldigt kort, det var ju rakat på sidorna. Såhär såg det ut:

Så det var väldigt kort. Borde jag klippa mig så kort nästa gång jag ska klippa mig? Eller ha lite längre? Det där var just innan vi skulle få sommarlov. Såhär ser det ut nu:

Skiten växer som ogräs. Iallafall: HUR SKA JAG KLIPPA MIG?! Jag har sån beslutsångest att det inte är sant. ISUHDFAERG#¤T¤&Y%#&R#¤"QEW. Mm, jo.

Några vackra bilder:

Rosvik

Ikväll har jag: Spelat counter strike. Lekt med Jennifer's hamster. Ätit korvstroganoff.

Spelat CS: Jag har kommit på att mina nerver inte klarar av CS. Jag skriker, mitt hjärta dunkar, min puls är förmodligen uppe bland stjärnorna och jag blir andfådd.

Lekt med Jennifer's hamster: Hennes hamster är jättesöt! Jag vill smuggla med den hem i min strumpa och äta den till middag. Fast en sak som är mindre gulligt med den är att den bajsar HELA TIDEN och ÖVERALLT.

Korvstroganoff: Vad kan man säga? Jennifer's mamma lagar underbar korvstroganoff och I love it. NOTHING TO SAY REALLY.

Nu ska vi spela mer CS, kanske äta lite chips, kanske se en skräckfilm? Mina nerver klarar inte skräckfilmer heller, men mina nerver får fan hålla käften, för den här gången. Sen ska vi sova, och då vi har sovt klart ska vi upp. MED TUPPEN. Hihi, hejrå. Här får ni en bild på Maja Rufus Möller:

Tjåcklätt båwlls

Jag har städat, dammtorkat, dammsugit, diskat, bakat chokladbollar, suttit vid datorn och spelat gitarr. Nu har jag ont i kroppen. Eller ännu mer ont än jag haft idag. I måndags var jag på en innebandyträning (♥) och igår spelade vi världens bästa sport på idrotten, innebandy såklart. Och en lite dåligare sport, fotboll. Så nu har jag världens träningsvärk. I benen, i rumpan, i armarna, i magen, i ryggen. Jag gillar inte fotboll, men det är nog för att jag är så dålig på det. HAHA, det hände iallafall en rolig sak då vi spelade fotboll, det kanske inte var så roligt för Agnes, men det såg lite småkul ut. Jag och Jennifer var på samma lag och det gick inte så jättebra för vårat lag, då tänkte jag och Jennifer tagga till lite så att vi kanske skulle ha en liten chans att inte bli helt ägda. Det andra laget gjorde mål och då fick vi bollen. Jag och Jennifer började skrika "NU KÖR VI FÖRFAN, KOM IGEN NU!" och dylikt, vilket gjorde att vi  taggade till riktigt mycket. Jennifer tog sats och skjöt till bollen allt vad hon hade. Bollen flög - bollen stannade. Eftersom det uppstod ett litet hinder, vilket var Agnes ansikte. Haha åh, jag blir full i skratt bara jag tänker på det. Men det såg ut att göra lite ont ändå.. So I'm sorry for laughing.

Bilder! Jo. Bilder ska ni få. Fina bilder? Nope.

rainbows and unicorns

Regnbågar och enhörningar. Hur gammal är jag egentligen? Fysiskt? 16 år. Psykiskt? Förmodligen cirka 3 år. REBECCA HOLMGREN ÄR EN LITEN FLICKA PÅ 3 HÖSTAR SOM GILLAR ATT LEKA I SANDLÅDAN OCH PILLA NAVELLUDD. Bra fakta om Rebecca: Hon lever i en egen liten fantasivärld så ni får så lov att ha lite överseende. Hon hallucinerar ofta och pratar med personer som egentligen inte existerar, som om de vore hennes låtsas vänner. Hennes favoritdjur är enhörningen och favorit-födan är socker. Allt socker resulterar i hyperaktivitet.

Jo. En kraftig överdrift. Men fantasi har jag väl? Kanske lite.

Jag tycker synd om våran blivande lillasyster. Tänk att ha mig, Emelie och Moa som storasyskon. Nej. Det här kommer sluta illa, för jag har som mål att härda ungen. Istället för att låta barnet se på Teletubbies och Svampbob så ska jag låta ungen få se på Happy Tree Friends. Sen ska jag anteckna resultatet av min undersökning i en liten svart bok. Kommer flickan utvecklas till ett våldsamt litet barn? Förmodligen skulle flickan bli mer våldsamt än andra barn i hennes ålder. Fast nej. Istället för att skada barnets hjärna med våldsamma program så ska jag proppa hennes huvud fullt med enhörningar. Hon ska bli en liten mini-Rebecca. ÅHHH, YAAAY. Stackars lilla barn.

Här får du en liten gåva, från mig till dig. En gåva fullproppad med kärlek: Mitt favoritavsnitt av Happy Tree Friends! Nej förresten. Det finns så många bra avsnitt att jag inte kan välja ut ett som favorit. Ni får iallafall ett väldigt underhållande avsnitt.

Hunger

Nu mina vänner är jag tillbaka i Piteå. Klockan 06.40 imorse gick bussen och 09.45 var jag framme. Istället för att ta en liten promenad mot min lägenhet så tog jag en liten promenad mot Emmy. Så jag har ännu inte kommit hem, men det är helt okej. Bortsett från att jag är jätte hungrig. Vad har 56 huggtänder och gömmer ett farligt monster? Min mage. Egentligen ska svaret vara min gylf men jag har ju mjukisbyxor på mig, och min gylf gömmer förhoppningsvis inget monster. Fast min mage har ju inga huggtänder, men magen morrar åt mig så den gömmer nog ett hemskt odjur. Jag är uttråkad, Emmy sover och hon har gjort det i 2,5 timma nu. MEN VÄCK HENNE DÅ? Tänker ni säkert, men nej. Jag vill inte väcka henne, jag skulle känna mig så taskig om jag väckte henne och dessutom är hon väldigt söt då hon sover. Eftersom jag inte har min egna dator så får ni en finfin bild på mästerkatten i stövlar som jag tog igår då vi såg Shrek 2.

UPDATE

Jag glömde en sak igår då jag uppdaterade er om saker som hänt under månaden. Vet inte hur jag kunde glömma det här, för det är en väldigt stor sak och jag går omkring och är glad medans jag längtar otroligt mycket till mars månad. Sooo, här kommer det: Vi ska få ett litet syskon! Kan ni föreställa er min lycka? Förmodligen inte.. Det blir en flicka förresten! Åh <3

 

 


I'M BACK #2

1 månad och 1 dag sen. Så länge var det sen jag bloggade senast. Men jag tror jag behövde det, för dom senaste dagarna har jag gått omkring och haft ångest över att jag inte hade någon header. Jag ville blogga, men min header hade försvunnit och det är inte kul att blogga utan header. Nu har vi dock fixat en ny design! Så jag tänker börja blogga på riktigt. Nu ska ni få en liten uppdatering på vad som hänt sen jag bloggade sist:

- Jag har fyllt år, 16 bast. Det var nog en av dom bästa födelsedagarna jag haft. En söt flicka vid namn Emmy åkte med mig hem till Arjeplog den helgen. Mamma gjorde världens godaste tårta. Jag fick en stålsträngad helt underbar gitarr, en iPhone, väldigt mycket godis, ett armband av märket snö, kläder, pengar m.m
- Förra helgen kom mina vänner från Arjeplog och hälsade på. Totalt var vi sex personer som trängde ihop oss i min lilla lägenhet. Ni som varit där vet hur liten den är. Då man skulle lägga ut madrasserna på golvet och bädda var man tvungen att pussla ihop allt. Men vi hade roligt ändå, speciellt en händelse: Iben och Tina hade somnat. Jag, Emmy, Emelie och Robert var fortfarande vakna och vi satt och skrattade åt i princip ingenting. Sen gjorde vi pommes frites och åt päronsplitt, klockan var då 3 på natten, och plötsligt satt sig Iben upp i sömnen "Varför är det så ljust?" frågade hon oss sömnigt. Emelie svarade då "Det är solen." och Iben skrattade lite åt oss innan hon la sig ner igen som om ingenting hade hänt. Efter cirka 10 minuter satt hon sig upp igen och halvskrek "Jag förstår ingenting!". Hon förstod ingenting alltså, vi förstod ingenting, ingen förstod någonting. Så vi skrattade åt det istället för att försöka förstå. Det vi förstod var att Iben pratade i sömnen, och att hon trodde vi gjorde nudlar istället för pommes frites.

Jag måste bara säga att jag är helt kär i appen Instagram. Om ni har instagram: Adda mig, jag heter RebbH. Så, här får ni bilder från min månad, tagna med: INSTAGRAM. Surprise?