Slow down

Spelat basket med Frida, spelat basket med Rögde, Rögde gick, Frida spelade basket och jag sjöng/skrek med i låtar som jag spelade på mobilen, Rögde kom tillbaka och vi spelade basket och sjöng, Rögde for hem, gick till Ica med frida, köpte cola, dricker cola, äter godis, snackar bajssnack med Frida, sjunger konstiga låtar och spelar gitarr, snackar lite mer skit med Frida, Frida åkte hem. Det är vad som hänt efter skolan, plus att jag städat. Och nu dricker jag upp resten av min cola och har tänkt sätta igång det andra avsnittet av Glee säsong 3! Det heter någonting med "unicorn" i, så det måste ju vara awsome. Orkar inte skriva något helt amazing ikväll för jag är trött i huvudet, och imorgon kommer mandispandisbus, vi ska på the girls nighttttttttt. It's so Fanny! Det var en sak som Frida kom på, istället för It's so funny kan man säga It's so Fanny, jag tyckte Fanny skulle säga så då hon svarade i telefonen, men Fanny höll inte med :(

GROUP PIC! Men jag var den enda som tyckte det var roligt.. Alla andra var surpruttor framför deras datorer, och dom säger att jag inte jobbar på lektionen, men sanningen är att dom faktiskt satt vid facebook då detta kort var taget. Sådeså.


"I'm your new stalker"

Det känns som om jag gjort mycket idag fast jag har inte gjort så mycket idag faktiskt. Det känns nog som mycket eftersom dom få sakerna jag gjorde var jobbiga. Det var iallafall en ganska bra dag på skolan, vi hade sovmorgon till 20 över 9 och då hade vi svenska i en timma. Sen hade vi mentorstid och efter det lunch i 1,5 timma. Sen hade vi idrott i 1,5 timma och efter det fick vi sluta eftersom "Lärande & Utveckling" var inställd. Sen har jag bara tvättat, fast det var mycket tvätt, och medans tvätten var i tvättmaskinen så longboardade jag till dollarstore och willys, det var jobbigt eftersom det var motvind. Jag köpte 3 fläskfileér och schampo, och nesquikk puffar! Det var några som jag aldrig sett i Sverige förut, det var Nesquikk Duo, det är både vanlig choklad och vit choklad, jag åt såna då jag var i Ryssland med Lada och jag har letat efter dom i Sverige sen dess och nu hittade jag dom! Känn den maximala lyckan med mig, snälla. Nu ska jag gå på dejt med mina flingor och min tv, dubbeldejt. Förresten så spelade vi basket idag på gympan, och jag har utvecklat en tradition då det gäller basket, jag stukar alltid fingret någon gång medans vi spelar. Fast inte med flit då.

Då jag hämtat mina kläder från tvättstugan så hade solen just precis gått ner, så hela himlen var rosa. Jag sprang in och hämtade kameran för förra gången jag skulle fota det så hann solen gå ner helt. Men nu jävlar, nu fångade jag det på bild, jag älskar då himlen är så. Det är jättefint. Synd att jag inte har värstingkameran.


jesusranch

Tror ni mitt "Sätta-in-fina-bilder-i-jätte-fint-fotoalbum" moment worked out as it skulle göra? Nej. Till min stora förskräckelse insåg jag att då jag skulle sätta in den allra första bilden så var den för bred. Det jävlafuckingskitkorvssurprutte fotoalbumet sög jättehårt för det var för litet! Och alla mina bilder är lika stora. Jag blir jätteledsen på mig själv eftersom jag är så värdelös att jag inte ens kan behålla kvittot då jag köper viktiga saker. Nu måste jag klippa i alla mina bilder, och jag är dålig på att klippa för det blir alltid så jävla snett. Men nu ska jag sluta (höll på att skriva fortsätta) vara så negativ. Vet ni vilken känsla som är grym? Den känslan då man nyss städat klart hela lägenheten och diskat, dammsugit, skurat, ja hela köret liksom, och sen sätter man sig bara ner i soffan och tröstäter glass för att man sitter hemma och för att ens liv är helt miserabelt. Den känslan är faktiskt ganska awsome, typ som om man simmat i ett diarré hav i dagar och nyss skymtat en bit land (och ja, jag snodde det citatet, jag är inte så klurig att jag kan komma på såna roliga saker själv). Ändå städar jag inte, fastän jag vet att det är så skönt efteråt, för jag känner mig så sluskig då jag har det så stökigt som jag har just nu. Det ligger glasspapper och skit överallt. Och nu är jag trött också. ÅÅH, jag måste ju pallra mig till Frida som ska klippa resten av Arvid's hår, hans hår är av vad jag förstått inte så vackert just nu. Klippmaskinen gick sönder då dom hade lite kvar, så det är typ en sned kaluffs mitt på skallen, jag vill så gärna se det!

Nu får ni bilder från förra helgen då jag var hemma, var bland annat och åt tacos hos Robert :)


I'm not even on drugs, I'm just weird.

Det känns som om jag är täppt i halsen. Ni vet, som täppt i näsan fast i halsen istället. Minus det rinnande snoret då, det rinner inte snor ur min hals som tur är. Jag håller nog på att bli sjuk, jag känner mig som ett levande lik idag. Steg upp halv 11 helt död, åt 3 piggelin glassar och satt sedan vid datorn i några timmar tills jag tillslut tog tummen ur naveln och vandrade helt ensam till basketplanen och spelade basket, mot mig själv. Och nu har jag kommit hem efter att ha köpt en coca cola och ett fotoalbum på coop och sedan fotat lite överallt, dessutom har jag longboardat. Jag har så många lösa bilder att jag var tvungen att köpa ett fotoalbum. Nu tänker jag äta ännu en piggelin, och för att det här inlägget ska bli lite mindre meningslöst tänker jag lägga in några av bilderna jag tog. Skitfula bilder, men det är så det får bli då jag inte har värstingkameran vid min sida.


Fulfulfulful

Jag lärde mig en sak igår. Jag är skitful i blont/orange hår. Jag färgade håret, blekte det först och sen färgade jag det rött. Då jag kom ut från toan efter att ha sköljt ur blekningen så brast alla ut i ett stort fett asgarv. Elise skrek tillochmed "FAN VAD FUL DU ÄR I HÅRET". Och jag håller med henne för det var verkligen inte vackert. Och ni får ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen, jag måste få tillbaka min inspiration, det kanske funkar med att göra en ny design? Eller, jag kan inte göra en design. Men jag kan ju försöka. Fast på en annan blogg då, om jag börjar testa på den här designen kommer jag inte få tillbaka hur det var från början och så kommer allt bli bajs. Och bara så ni vet så är Fanny antingen väldigt elak och luras mycket, eller så är hon smärtsamt dålig på avstånd. Vi skulle gå till något ställe till någon person igår kväll, hon sa att det bara var lika långt som till Arvid. Det var det verkligen inte. Vi gick ända till Bergsviken, och då vi kommit fram så var vi tvungen att vända för allting bajsade ihop sig totalt. Det blev ju bara en promenad på cirka 2 timmar. Och idag har jag varit på en fest. En överaskningsfest faktiskt, för Fannys kompis pojkvän som fyllde år. Nästan alla var fulla, förutom jag. Och fanny. Och jag kan konstatera att fulla personer är dåliga på att vara tysta, det var ju meningen att dom skulle överaska killen som fyllde år. Men dom kunde aldrig hålla käften. Åh jag är hungrig, jag vill koka ris och värma upp korvstroganoff, men det är inte precis sån mat som man äter klockan 12 på natten. Så jag trycker i mig kakor som om det är världens undergång imorgon. En och annan piggelin slinker också ner.

Nu ska ni få en grotesk bild på mig med orangeblont hår. Och en med rött hår. Nu har jag som på den andra bilden, som tur är.

Kioskpiraten suger

Rubriken stämmer. Jag brukade älska kioskpiraten, men nu hatar jag jävla kioskpirat jäveln. Jag gick in där, kollade på dom fula godisarna och gick ut. Dom har ju förfan likadant godis som på ica fast dyrare! Och så skriver dom typ "Vi älskar godis" och man blir typ helt "Fuck you, erat godis smakar bajs". Så jag longboardade till Coop väldigt arg och bestämt och köpte yoghurt med mjökkola smak och Ben & jerrys Cookie Dough, himmelskt ♥

Nu måste dö lite, jag ska diska, städa och packa. För imorgon hinner jag inte det eftersom klockan 14.10 går bussen som tar mig hem till kära Arjeplog. Då får jag äntligen träffa mina fina vänner och sova i min stora säng. Nu måste jag rappa på så jag kan somna tidigt. Förövrigt så ska vi besöka en särskola under första lektionen imorgon, kan bli intressant. Det som blir mindre intressant är matteprovet några timmmar senare.

Snodde även denna lista från Sandra's blogg, förhoppningsvis så kan jag följa den. Men det känns som det blir lite lättare att blogga då man får teman såhär. Och jag har inte så mycket tid till övers nu för tiden, och inte så mycket ork heller. Vilket betyder att bloggen får lida.

Enstorfetjävladunkmedsköljmedel

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR


Don't Stop Believing

Vet ni vad som är tisdagsmys? Att köpa chokladmjölk och twister och sedan lägga sig i sängen och stirra upp i taket medans man väntar på att man kan gå ner i tvättstugan och hänga upp tvätten. Jag har tvättat 5 maskiner idag. Det var mycket skit som skulle tvättas, och sen var jag tvungen att hasta till ICA för att köpa sköljmedel eftersom mitt råkade ta slut. Kändes konstigt att gå in på Ica och gå förbi allt godis, chips, dricka, is thé, chokladpudding, och sedan komma ut med Sköljmedel och toapapper. Men sköljmedlet mina vänner! det fanns en massa små skitflaskor som var pyttepluttjättemegasmå som jag tänkte ta först, dom kostade 17kr. Men sen fick jag syn på en fet stor dunk med sköljmedel som kostade 14kr. Det ska vara en rejäl dunk, även om det är sköljmedel. Enstorfetjävladunkmedsköljmedel. Vet ni, jag funderar på att joina ett tennislag i Piteå.. Eller inte. Vi spelade tennis på gympan och jag tyckte synd om Bea för att hon var tvungen att spela med mig. Jag är så dålig på tennis att det gör ont i hjärtat på mig. Jag vill vara bra på det! Det blir som en ond cirkel, om det går dåligt för mig i någon sport så blir jag arg, och då jag blir arg går det bara ännu dåligare. Jävla bajskorv. Förresten, är det dåligt att jag inte vet vem Maradonna är? Han är tydligen något fotbollsproffs.. Han bodde iallafall på vårat hotell, alla var helt i extas och så kom jag och Emelie där och såg ut som nå "Whatever". Jag kanske borde uppdatera er lite om skolan. Jag är jätte nöjd med programmet jag valde, skolan är faktiskt rolig att gå till just nu (bortsett från dom tidiga mornarna". I likear my class också. Nu räcker det om skolan. Jag tänker förövrigt inte lägga ut så många bilder från Turkiet ännu eftersom en del av bilderna är på min mors dator, vilket betyder att jag inte kan få tag i bilderna förrens på fredag, för då åker jag hem! Ska bli roligt att träffa mina vener igen :D

Nu är jag tired så jag ska sleepa, och bara så ni vet så gillar jag att skriva svengelska. Och jag vill simma i ett sirapshav. Nej det vill jag inte, man blir nog väldigt kletig av det. Och det kommer säkert komma en massa sirap i håret. Nej fy, jag kan bada i ett godishav istället, med "Snören" godisar.
Titta vilken fin tröja jag köpt i Turkiet, It is helt amazing.