IT WILL BE FREAKING FABULOUS, I PROMISE


Jag måste binda mina händer eller någonting eftersom jag på senaste tiden rekryterat en ovän. Hen heter böghanden. Men hen är lite småsöt ibland, fast oftast bara jobbig.

Idag var det tjejiskvällis. Gick först omkring på stan med musis och fannybanani. Sen kom mina småsyskon och jag gick med i deras sekt istället. Jag shoppade som en elefant, jag lovar.

disturbing

Gjorde Li & Robert snäppet sötare (om det nu går) genom att lägga in mitt ansikte på deras kroppar ♥

Skjortor

SKJORTOR, SKJORTOR. DET ÄR REA!!!
Köpte två skjortor för 50kr styck. Jo, jo ♥♥♥

Idag har jag testat bakat chokladbollar

Den blev inte så god. Jag åt upp hälften av chokladbollssmeten och gjorde en enda stor chokladboll av resten. Imorgon kommer mamma och pappa till Piteå. Då får jag skorna jag beställt och så ska vi köpa dammsugarpåsar så att jag kan dammsuga min lägenhet någon jäkla gång. För nu är det kaos och äckelpäckel. Mest vid dörren. Grus.

Från lovet i Arjeplog.

Eldhår

Gick förbi en liten flicka i treårsåldern idag när jag skulle till skolan.
Hon stirrade på mig ända tills jag gått förbi henne och skrek sedan glatt till sin far att "den där flickan har eldhår!" haha, så söt

Tänkte dela med mig av en händelse.

Jag satt här hemma i lägenheten och blev plötsligt extremt sugen på kiwi. Så jag samlade ihop några kronor och gick ner till Ica. När jag betalat för mina kiwis och skulle gå ut från Ica fick jag syn på två små pojkar. Den ena pojken hade en grön väska som hängde över axeln. Redan nu visste jag vad barnen skulle fråga mig. Jag tänkte igenom situationen och insåg att jag var både pank och hade bråttom hem. (egentligen hade jag inte bråttom. Jag ville bara äta mina kiwis som jag suktat efter ett bra tag vid detta tillfälle). Nu hade pojkarna blockerat utgången så jag tänkte att det faktiskt var lika bra att göra någonting roligt av situationen.

"Vill du köpa majblommor?"
Sa den lilla pojken med den gröna väskan.


Nu var jag tvungen att säga någonting. Jag har ju varit hemma från skolan i två dagar, det var nästintill LIVSVIKTIGT att jag roade mig med någonting.


"Jag vet inte... Vill jag?"
Svarade jag varav jag stannade framför de små pojkarna och drog på mig världens peddosmile för att sedan efter ett x antal obekväma sekunder skuttandes lämna grabbarna med förvirrade ansiktsuttryck bakom mig.

Efter att knappt haft någon kontakt med omvärlden så var det där det bästa jag kunde komma på. Såhär i efterhand har jag spelat upp scenariot i mitt huvud flera gånger och kommit fram till hundratals andra saker jag kunde ha gjort som hade varit tusen gånger mer roande :(

Nya skor

Idag har jag varit hemma från skolan. Magsjuka såklart ♥
Nej fy.
Men nu mår jag bättre. Så jag får nog fara till skolan på torsdag!
Jag och mamma beställde nya skor till mig idag

Awkward skyping poop call

Skypear med Matihilda. DET NI!
Skypeade i typ 5 timmar igår

Om två timmar. Alltså klockan fyra ungefär så kommer min morbror och hämtar upp mig. Jag ska dra till Vougga. SÅ DET BLIR INGET BLOGGANDE I HELGEN INTE

Här är bildbevis på att vi iallafall skypeade 4 timmar 44 minuter och 44 sekunder. COOLA VA?!

HAPPYTIMESDELUXE


Ikväll sover Li, Tina och Robban här. Vi har haft pusskalas. Nästan. Skämta bara. Dom skulle träna. Men nej. Fy. Konstigt.

Vi tog en massa blixtbilder. VI HAR SKETAKUL.

Soligt

Jag har varit i Vouggatjålme sen i torsdags. OCH JAG HAR HAFT ROLIGT, bläbläbläblöja det har inte niiiii. Fast. Kanske ni har det. Hoppas ni haft kul iallafall. Bitches.

Det har varit jätte soligt. Och jag har åkt en massa bob tillsammans med min kusin Felix. Jag har byggt en snökoja som egentligen inte är en koja. Jag har spelat kort i andra personers husvagnar tills mitt i natten. Jag har färgat mitt hår rött. Jag har fått chansen att använda mina rayban solglasögon. Och jag har ätit en himla massa godis. Idag kom jag till Arjeplog igen. På onsdag eller fredag åker jag tillbaka.

IM FREAKING RUNNING


Den senaste veckan har jag bott i mina solglasögon och startat dagen med en promenad till dagiset och mysig Glee musik i hörlurarna. Onsdag är min sista dag på praktiken. Det känns väldigt skönt men samtidigt lite ledsamt. Barnen är faktiskt ganska gulliga.

Idag gjorde jag något icke så trovärdigt. JAG, Rebecca Anne Jessica Holmgren, for ut och SPRANG. Fattar ni? JAG SPRANG. Jorden kommer gå under snart. För det här är konstigt.

Förresten. Bara för att skryta lite. Jag, Emelie och Moa fick en påskpresent idag - 500kr och ett ägg fyllt med godis. ETT LIKADANT PÅSKÄGG SOM JAG FICK FÖRRA ÅRET!!!! Ni som läst min blogg från början kanske kommer ihåg? Jag skrev ett inlägg om det. Dom jordluktande godisarna. KOMMER NI IHÅG ELLER? Det var från den tiden då jag faktiskt bloggade någorlunda bra.