Skiter i bloggen ett tag


Skräckfilmer


Blev hämtad av Jessica igår vid tio-snåret. Vi såg skräckfilmer som egentligen inte var skräckfilmer och klockan halv elva imorse var jag tillbaka i min lägenhet. Nu är jag nydushad. Det är fint väder ute. Skolan böjar inte förrens kvart över 12 idag och jag ska longboarda dit nu. Känns som det kan bli en bra dag. Pusselipuss. Nu ska jag gratta maja på dagen efter hennes födelsedag.

Arjeplog


Är hemma i Arjeplog just nu. Jag vaknade av att mamma kom in i mitt rum och lämnade över en liten Ida. Så på morgonen har jag myst med minsta systern, ätit mackor med laxröra på och snart ska jag till Tina och förmodligen spela in lite grejer. Lite senare idag ska jag umgås med Mandisen och om jag hinner äta middag hos Li!

Orkar inte blogga


Funderar på att steka lax och göra mos. Men en pizza känns så mycket mer frestande. Jag gick till torggrillen alldeles uppspelt eftersom jag skulle äta pizza och då jag kommer dit hänger det en massa lappar där det står att torggrillen ska byggas om till något jävla Lailas kök. VILL DOM FÖRSTÖRA MITT LIV ELLER????? Torggrillen har dom bästa pizzorna i hela världen.

I helgen åker jag hem till Arjeplog, det blir skönt. Saknar mami och papi och emelie och moa och bebis-Ida. Ska sniffa på Ida's hud när jag kommer hem.